Zitvolleybal

SYDNEY, AUSTRALIA - OCTOBER 22: Players compete at the net during the sitting volleyball match between USA and Netherlands on day three of the Invictus Games Sydney 2018 at Quaycentre on October 22, 2018 in Sydney, Australia. (Photo by Mark Metcalfe/Getty Images for The Invictus Games Foundation)

Vergis je niet, zitvolleybal is geen ontspannen onderdeel. Het team evenement vereist supersnelle reflexen wanneer de deelnemers de bal over het net slaan om de bal op het veld van de tegenstander te laten belanden. De punten worden toegewezen aan het team dat de rally wint.

Ze zullen spelen op een kleiner veld dan bij het traditionele volleybal. Ook zal er een lager net zijn, hierdoor zitten de spelers dichterbij elkaar. Als een gemixt team van zes bump, set, spike en slide, moeten de deelnemers minimaal een bil op de vloer houden.

De eerste poule fases zullen gehouden worden in het Invictus Games Sport Centre A. De laatste poule fases, halve finales en finales zullen gehouden worden in het Invictus Games stadium. Het aantal tickets dat nu beschikbaar is in de ticketshop, is niet het totale aantal tickets. In een later stadium worden er nieuwe tickets beschikbaar gesteld via onze website. Als er op dit moment sessies uitverkocht zijn, is er later dus nog een kans om voor een specifiek onderdeel tickets te bemachtigen. Volg ons op onze (social media) kanalen voor extra updates.

Zitvolleybal

10 Mei 2020Poule fase 1Start tijd: 09:00Invictus Games Hall 2020 & Invictus Games Stadium
Poule fase 2Start tijd: 14:00Invictus Games Halll 2020 & Invictus Games Stadium
Poule fase 3Start tijd: 19:00Invictus Games Hall 2020 & Invictus Games Stadium
11 Mei 2020Poule fase 4Start tijd: 09:00Invictus Games Hall 2020 & Invictus Games Stadium
Halve finalesStart tijd: 14:00Invictus Games Stadium
FinalesStart tijd: 19:00Invictus Games stadium

Meer Sporten

JAGUAR LAND ROVER DRIVING CHALLENGE

JAGUAR LAND ROVER DRIVING CHALLENGE