Wielrennen

SYDNEY, AUSTRALIA - OCTOBER 21: Athletes compete in the IRB3 Men's Criterium Road Cycling during day two of the Invictus Games Sydney 2018 at Sydney Olympic Park on October 21, 2018 in Sydney, Australia. (Photo by Zak Kaczmarek/Getty Images for the Invictus Games Foundation)

Rond het Invictus Games Park zal er een wielrenbaan zijn waar de wielerevenementen zullen worden gehouden. Er zal een tijdrit gehouden worden waarbij het een race tegen de klok zal zijn over een bepaalde afstand, de deelnemer met de snelste tijd wint. Daarnaast zal er een criterium gehouden worden waar de deelnemers tegelijk beginnen, degene die als eerste over de finish komt wint.

De evenementen kunnen worden gedaan in verschillende categorie├źn: racefiets, handfiets, ligfiets en tandem.

Het tijdrijden en het criterium zijn gratis evenementen om te bezoeken. Er is een tribune naast de start/finish en er zijn verschillende plaatsen rond het parcours om de competitie te bekijken.

Het parcours is 2,5 kilometer lang en is een cirkel rondom het Invictus Games Park. Er zijn geen tickets nodig om de wedstrijden te kijken. Het gehele parcours is gratis toegankelijk.

Wielrennen

15 Mei 2020TijdrijdenStart tijd: 09:00Invictus Games Cycling Track
CriteriumStart tijd: 14:00Invictus Games Cycling Track

Meer Sporten

Rolstoel rugby

Rolstoel rugby

Rolstoel basketbal

Rolstoel basketbal

Zwemmen

Zwemmen