Rolstoel rugby

SYDNEY, AUSTRALIA - OCTOBER 25: Players compete in the Wheelchair Rugby Bronze medal match between France and USA during day six of the Invictus Games Sydney 2018 at Sydney Olympic Park on October 25, 2018 in Sydney, Australia. (Photo by Zak Kaczmarek/Getty Images for the Invictus Games Foundation)

Rolstoel rugby is een echte toeschouwerservaring, de combinatie van snelheid en kracht is intens. Spelers winnen punten door de bal naar de kant van de tegenstanders te brengen. Spelers moeten de goal lijn aanraken met twee wielen terwijl ze in bezit zijn van de bal.

Een team bestaat uit 4 spelers op het veld. Dit mag een combinatie zijn van mannen en vrouwen. Classificatie speelt een belangrijke rol, in totaal zijn er 10 punten toegestaan op het veld per team. Een maximum player is 1 punt, een moderate player is 2 punten en een open player is 3 punten.

Het aantal tickets dat nu beschikbaar is in de ticketshop, is niet het totale aantal tickets. In een later stadium worden er nieuwe tickets beschikbaar gesteld via onze website. Als er op dit moment sessies uitverkocht zijn, is er later dus nog een kans om voor een specifiek onderdeel tickets te bemachtigen. Volg ons op onze (social media) kanalen voor extra updates.

Rolstoel rugby

12 Mei 2020Poule fases 1Start tijd: 09:00Invictus Games Stadium
Poule fases 2Start tijd: 14:00Invictus Games Stadium
Poule fases 3Start tijd: 19:00Invictus Games Stadium
13 Mei 2020Halve finalesStart tijd: 14:00Invictus Games Stadium
FinalesStart tijd: 19:00Invictus Games Stadium

Meer Sporten

JAGUAR LAND ROVER DRIVING CHALLENGE

JAGUAR LAND ROVER DRIVING CHALLENGE