Powerlifting

SYDNEY, AUSTRALIA - OCTOBER 24: Francesca Rocca of France lifts during the Women's Lightweight IP1 Powerlifting during day five of the Invictus Games Sydney 2018 at on October 24, 2018 in Sydney, Australia. (Photo by Cameron Spencer/Getty Images for the Invictus Games Foundation )

Bij het powerlifting is het de uitdaging om zoveel mogelijk gewicht op te tillen, dit is één van de puurste maatstaven voor de deelnemer zijn kunnen. Het is een competitie gebaseerd op kracht waar elke deelnemer drie pogingen krijgt om het gewicht op te tillen.

Er zijn drie categorieën: lichtgewicht, mediumgewicht en zwaargewicht. Mannen en vrouwen hebben verschillende competities.

Het aantal tickets dat nu beschikbaar is in de ticketshop, is niet het totale aantal tickets. In een later stadium worden er nieuwe tickets beschikbaar gesteld via onze website. Als er op dit moment sessies uitverkocht zijn, is er later dus nog een kans om voor een specifiek onderdeel tickets te bemachtigen. Volg ons op onze (social media) kanalen voor extra updates.

Powerlifting

14 Mei 2020Kwalificaties 1Start tijd: 09:00Invictus Games Sports Centre A
Kwalificaties 2Start tijd: 14:00Invictus Games Sports Centre A
FinalesStart tijd: 19:00Invictus Games Sports Centre A

Meer Sporten

JAGUAR LAND ROVER DRIVING CHALLENGE

JAGUAR LAND ROVER DRIVING CHALLENGE