JAGUAR LAND ROVER DRIVING CHALLENGE

Zuiderpark
SYDNEY, AUSTRALIA - OCTOBER 20: Competitors drive during the JLR Drive Day at Cockatoo Island on October 20, 2018 in Sydney, Australia. (Photo by Mark Metcalfe/Getty Images for the Invictus Games Foundation)

De Jaguar Land Rover Driving Challenge, is een test van vaardigheid en precisie en is ontworpen om de rijvaardigheid, navigatie vermogen, observatie en teamwork met behulp van Land Rover voertuigen te testen.

De Driving Challenge beloofd een spannende wedstrijd te worden. De eerste medailles worden tijdens de openings ceremonie uitgereikt.

De wedstrijd bestaat uit een opeenvolging van ‘obstakels’ verdeeld over een aangewezen gebied in het Zuiderpark. Elk team moet vanaf de start locatie elk obstakel correct overkomen, in de voorgeschreven volgorde om alvorens terug te keren naar de finish locatie.

Prestaties worden gemeten aan de hand van hoe nauwkeurig het voertuig over elke hindernis wordt aangedreven met behulp van een puntensysteem.

De Driving Challenge zal plaatsvinden op een speciaal ontworpen terrein in het Zuiderpark, waar alle deelnemers de mogelijkheid krijgen even te oefenen en vertrouwd te raken met de voertuigen onder begeleiding van experts.

Verdere details over de Driving Challenge zullen worden gedeeld in 2022.

Rooster

  • za 16 apr
    • 10:00 - 14:00
      Jaguar Land Rover Driving Challenge

Meer Sporten

Rolstoel rugby

Rolstoel rugby

Rolstoel basketbal

Rolstoel basketbal

Zwemmen

Zwemmen