Indoor roeien

SYDNEY, AUSTRALIA - OCTOBER 22: Competitors race during Indoor Rowing on day three of the Invictus Games Sydney 2018 at Quaycentre on October 22, 2018 in Sydney, Australia. (Photo by Mark Metcalfe/Getty Images for The Invictus Games Foundation)

Bij het indoor roeien wordt een roei machine gebruikt om de actie van het roeien op het water na te bootsen. Op de machine zitten verstelbare stoelen en handvatten om de machine passend te maken voor de deelnemers. Er is een sprint onderdeel (1 minuut) en een uithoudingsvermogen onderdeel (4 minuten). Er is alleen een individueel nummer waar er een scheiding is tussen evenementen voor mannen en vrouwen.

Er is geen kwalificatie ronde, het zijn meteen de finales. Het aantal tickets dat nu beschikbaar is in de ticketshop, is niet het totale aantal tickets. In een later stadium worden er nieuwe tickets beschikbaar gesteld via onze website. Als er op dit moment sessies uitverkocht zijn, is er later dus nog een kans om voor een specifiek onderdeel tickets te bemachtigen. Volg ons op onze (social media) kanalen voor extra updates.

Indoor Roeien

13 Mei 2020FinalesStart tijd: 09:00Invictus Games Stadium

Meer Sporten

JAGUAR LAND ROVER DRIVING CHALLENGE

JAGUAR LAND ROVER DRIVING CHALLENGE