Handboogschieten

2018 Getty Images

In combinatie met de precisie en vaardigheden van de deelnemers is dit één van de meest opwindende sporten tijdens de Invictus Games.

Het belangrijkste doel van boogschutten is de pijl zo dichtmogelijk bij het middelpunt van het doelwit te krijgen. Dit maakt het een combinatie van precisie, concentratie en kracht.

Er worden Recurve & Compound evenementen aangeboden, er zal een scheiding zijn tussen mannen en vrouwen evenementen. Bij beide evenementen zal er een individueel en een team element plaatsvinden. Er zal een kwalificatie, gevolgd door een eliminatie ronde zijn en afsluitend de finales. Voor deelnemers is het toegestaan om te schieten vanuit een staande of zittende positie, dit hangt af van hun kunnen.

De handboogschiet competitie zal gehouden worden in het Invictus Games Sport Centre A & B.

Het aantal tickets dat nu beschikbaar is in de ticketshop, is niet het totale aantal tickets. In een later stadium worden er nieuwe tickets beschikbaar gesteld via onze website. Als er op dit moment sessies uitverkocht zijn, is er later dus nog een kans om voor een specifiek onderdeel tickets te bemachtigen. Volg ons op onze (social media) kanalen voor extra updates.

Handboogschieten

10 Mei 2020Kwalificatie & Eliminatie 1Start tijd: 09:00Invictus Games Sports Centre A & B
Kwalificatie & Eliminatie 2Start tijd: 14:00Invictus Games Sports Centre A & B
11 Mei 2020Finales 1Start tijd: 09:00Invictus Games Sports Centre A
Finales 2Start tijd: 14:00Invictus Games Sports Centre A

Meer Sporten

JAGUAR LAND ROVER DRIVING CHALLENGE

JAGUAR LAND ROVER DRIVING CHALLENGE