Official Supporters

DELOITTE

Als Deloitte zijn we met trots Official Supporter van de Invictus Games 2020. Tijdens de games van 2018 in Australië was Deloitte al betrokken en dit jaar zetten we ons partnership voort. Als werkgever maar ook richting onze klanten en de maatschappij willen wij de ‘invictus spirit’ uitdragen. Onze missie is het maken van een impact die er toe doet. We werken continu aan innovatieve oplossingen voor thema’s als inclusiviteit, gezondheid en re-integratie. We moedigen tijdens deze editie van de Invictus Games niet alleen de sporters aan, maar benutten ook hun bijzondere kracht en mindset als inspiratiebron voor nieuwe initiatieven die bijdragen aan een inclusievere samenleving.

HEINEKEN

Heineken draagt alle atleten die deelnemen aan de Invictus Games een warm hart toe. Heineken gelooft sterk in de kracht van sport om herstel te stimuleren, revalidatie te ondersteunen en een breder begrip en respect te genereren voor degenen die hun land dienen of hebben gediend. Het zijn allemaal echte helden. Deelname aan dit unieke en speciale evenement is een ongelooflijke prestatie op zich. Heineken is verheugd bij te kunnen dragen aan het succes van dit speciale sportevenement dat zoveel meer is dan alleen winnen. Elke deelnemer is immers al een winnaar.

Daar proosten we op.

LOCKHEED MARTIN

Met trots zijn wij Official Supporter van the Invictus Games The Hague 2020, presented by Jaguar Land Rover. Onze missie is om militairen te ondersteunen door middel van geavanceerde platforms en mogelijkheden die hen beschermen – en het doorzetten van die ondersteuning in wat komen gaat na hun service. De kernwaarde van Lockheed Martin: doe het juiste, respecteer anderen en ga tot het uiterste, sluit goed aan bij de gedachtegang van de Games. Ook wij streven naar het doel om de kracht van sport in te zetten om het herstel te motiveren, rehabilitatie te ondersteunen en een groter begrip en respect te genereren voor diegene die hun volk dienen. Als team zijn wij enthousiast om de competitors in mei 2020 aan te kunnen moedigen.

SAP

Als Experience Company binnen bedrijfsapplicatiesoftware wil SAP organisaties van alle groottes en in alle sectoren helpen om optimaal te presteren: 77% van de transactie-inkomsten in de wereld raakt een SAP®-systeem. SAP’s technologieën helpen organisaties om te vormen tot intelligente ondernemingen die bijdragen aan ieders toekomst.

Met deze technologieën zet SAP zich in voor de Invictus Games foundation, met het doel bij te dragen aan het bevorderen van begrip en respect voor gewonde veteranen. Het sportevenement van Invictus Games gebruikt de kracht van sport om het herstel bij gewonde militairen te stimuleren.

SAP ondersteunt door inzichtelijk te krijgen hoe je mensen nader tot elkaar kunt brengen. Een registratie-app voor het sportevent maakt het registreren voor deelnemers eenvoudiger en zorgt voor overzicht. De app is waardevol voor de organisatie, maar ook voor de deelnemers uit twintig landen, de verzorgers, familie en vrienden, toeschouwers, sponsoren, media en toeleveranciers.

Met de app melden de chefs de mission hun sporters aan bij de competitieonderdelen, is er direct een overzicht van hun individuele schema’s en krijgen familieleden, vrienden en andere bezoekers direct toegang tot relevante praktische informatie. De app kan een grote rol spelen bij het ondersteunen van de organisatie, de partners, de deelnemers en de toeschouwers tijdens de Invictus Games in Den Haag, maar ook tijdens toekomstige edities van het evenement.

SHELL

Shell is vereerd om een Official Supporter van de Invictus Games Den Haag 2020 te mogen zijn. Net zoals samenwerking van groot belang is in de sport, is dit ook in de energietransitie de sleutel tot succes.

Wij zijn daarom enorm trots dat we de Invictus Games Den Haag 2020 van duurzame energie mogen voorzien. Het evenement zal geheel in Nederland opgewekte duurzame stroom gebruiken. Daarnaast worden grote batterijen ingezet en zullen de generatoren voor piek- en backupstroom draaien op 100% biobrandstof.

Wij wensen de teams veel succes en kijken uit naar dit mooie evenement.