Official Suppliers

DE BRAUW BLACKSTONE WESTBROEK

Als official supporter van de Invictus Games draagt De Brauw zorg voor de juridische ondersteuning van dit internationale evenement. Het internationale, openbare en specialistische karakter van dit evenement maakt de juridische ondersteuning een uitdagende complexe verantwoordelijkheid. De Brauw is een wereldwijd opererend advocatenkantoor met alle mogelijkheden om hierin te ondersteunen. Grote zaken, grote risico’s en grote arena’s  vragen om multidisciplinaire, multinationale teams met sterke, strategische denkers die altijd bereid zijn tot het uiterste te gaan.

De Brauw ziet de impact die dit evenement heeft op de atleten, maar ook hoe het evenement de samenleving raakt. Daarom heeft het toegezegd om het team bij te staan en is het dankbaar om te kunnen bijdragen om de Invictus Games The Hague 2020 tot een succes te maken.

OTTOBOCK

Ottobock ontwikkelt ‘draagbare menselijke bionica’ – medisch technologische oplossingen voor mensen met beperkte mobiliteit op het gebied van prothesen, orthesen en menselijke mobiliteit (rolstoelen). Het bedrijf, opgericht in 1919, behandelt ook patiënten via de divisie Patient Care. Ottobock’s missie: verbetering van de kwaliteit van leven en gezondheid economische voordelen van degenen die zij dienen. In 2018 begon Ottobock hun biomechanische expertise te gebruiken voor industriële toepassingen en met de introductie van het Paexo-exoskelet. Dochterondernemingen in 59 landen bieden wereldwijd de kwaliteit “Made in Germany” en hebben meer dan 7.000 werknemers. De internationale activiteiten van het bedrijf worden gecoördineerd vanuit het hoofdkantoor in Duderstadt, Duitsland. Ottobock ondersteunt de Paralympische Spelen sinds 1988 met technische expertise. Ottobock is er trots op een officiële leverancier te zijn van de Invictus Games sinds hun oprichting in Londen 2014.