Regulier parkeren

Park & Ride

Wanneer u per auto naar het evenement komt, kunt u uw auto parkeren op verschillende Park & Ride plekken en vervolgens met de tram verder reizen. Via de onderstaande link kunt u op voorhand een combiticket kopen die gekoppeld is aan uw kenteken. Op vertoon van dezelfde ticket bij de tram kunt u gratis reizen naar het Zuiderpark. Met uw combiticket kunt u op de door u gekozen dag en bij de gekozen parkeerplaats in en uitrijden. De Park & Ride parkeerplaatsen zijn Q-park Laakhaven en Q-park Malieveld, deze parkeerplaatsen zijn 24/7 geopend om in- en uit te rijden. 

Klik hier voor een combiticket

Q-park Laakhaven

Vanaf Q-park Laakhaven gaat u naar tramhalte Hollands Spoor. Via deze tramhalte kunt u op tramlijn 9 stappen, richting het Zuiderpark.

Q-park Laakhaven
Rijswijkseweg 1
2521 CT
Den Haag
 

Q-park Malieveld

Vanaf Q-park Malieveld gaat u naar tramhalte Malieveld. Via deze tramhalte kunt u op tramlijn 9 stappen, richting het Zuiderpark. 

Q-park Malieveld
Koningskade 1
2596 AA
Den Haag 

Regulier parkeren

Een andere mogelijkheid om te parkeren is op het deck van MegaStores Den Haag. Tijdens het evenement gelden de reguliere parkeertijden van het parkeerterrein. Wanneer u uw auto heeft geparkeerd wordt u begeleid naar tramhalte Hollands Spoor en kunt u via deze tramhalte op tramlijn 9 stappen. Let op, het betreft hier geen combiticket dus voor de tramrit dient u apart een ticket te kopen op het perron.  

Parkeergarage MegaStores
Van der Kunstraat 127
2521 BB
Den Haag 

Openingstijden parkeren MegaStores.

Inrijden.                                      Uitrijden. 

Ma – Vr  07.30 – 22.00             Ma – Vr   07.30 – 22.00
Za            07.30 – 20.00             Za             07.30 – 20.00
Zo            10.00 – 18.00             Zo            10.00 – 18.00