Superdry aangekondigd als Official Supporter

Superdry is aangekondigd als een Official Supporter van de Invictus Games Den Haag 2020, presented by Jaguar Land Rover. Superdry verlengd ook de samenwerking met de Invictus Games Foundation en zet daarmee de gezamenlijke lange termijn visie van de afgelopen jaren voort.

In 2018 was Superdry de officiële kleding leverancier voor de Invictus Games Foundation en het Invictus UK team die deelnam aan de Invictus Games Sydney 2018. Als een Official Supporter van de Games in Den Haag in 2020, zullen crew, officials, vrijwilligers en familie en vrienden van de deelnemers een Superdry kledingpakket worden aangeboden.

Phil Dickinson, Superdry Creative Director, zei: “De Invictus Games is het meest inspirerende en motiverende evenement in de wereld van sport. Om te werken aan dit project is een hoogtepunt van mijn persoonlijke carrière en een beslissend moment voor Superdry Sport.”

Superdry is een spannend modern merk dat zich focust op producten van hoge kwaliteit die vintage americana en Japanse graphics combineren met een Britse stijl. Ze worden gekenmerkt door stoffen van hoge kwaliteit, authentieke vintage wassingen, unieke details, toonaangevende handgetekende graphics en aansluitende pasvormen met diverse stylings. Doordat het merk zich zo onderscheidt, heeft het een exclusieve aantrekkingskracht en behoren internationale beroemdheden tot zijn volgelingen.

Met de merkwaarden die zijn afgestemd op die van de Invictus Games Foundation en de Games, zal Superdry zich met volle toewijding richten op het bijdragen aan een optimale prestatie van iedereen die betrokken is bij de Invictus Games.

“We zijn blij Superdry te kunnen aankondigen en verwelkomen als onze eerste Official Supporter voor de Games”, zegt Generaal b.d. Mart de Kruif, voorzitter van de Invictus Games Den Haag 2020. “Dit partnerschap stelt ons in staat te zorgen voor kleding van hoge kwaliteit en een professionele verschijning van onze medewerkers, officials, vrijwilligers en familie & vrienden tijdens de Games. Hierdoor zullen niet alleen bezoekers makkelijker de juiste mensen weten te vinden, maar is het ook een blijk van waardering naar iedereen die zich zo hard inzet voor deze Games.”

Dominic Reid, CEO van de Invictus Games Foundation, zei: “We zijn verheugd met de voortdurende steun van Superdry aan zowel de Invictus Games Foundation en de komende Games in Den Haag. Ons partnerschap zal helpen om onze internationale activiteiten namens fysiek en/of mentaal gewonde militairen voort te zetten, en daarnaast ons team goed uit te rusten met passende kleding voor het werk dat gedaan moet worden.”

Meer Nieuws

De Invictus Games Den Haag vinden plaats van 29 mei tot 5 juni 2021

De Invictus Games Den Haag vinden plaats van 29 mei tot 5 juni 2021

Een update over de uitgestelde Invictus Games The Hague 2020

Een update over de uitgestelde Invictus Games The Hague 2020

Invictus Games Stories

Invictus Games Stories