Digital event week

Van een virtuele Lap of Holland tot een online work out, het overhandigen van een tandem en het dopen van de Invictus Games The Hague 2020 Tulp. Het was een bijzondere week om nooit te vergeten! Het zou de week zijn van The Invictus Games The Hague 2020 presented by Jaguar Land Rover. Ondanks dat deze editie is uitgesteld naar volgend jaar, wilden we deze week niet zomaar voorbij laten gaan. De pandemie weerhield ons er niet van om een ​​week samen te genieten, apart.

Lap of Holland

De week werd afgetrapt met een virtuele lap om Nederland met teams uit de hele Invictus Family en supporters. Het doel was om binnen 24 uur een volledige ronde om Nederland af te leggen – 918 mijl. De deelnemers aan The Lap of Holland hadden de keuze om te rennen, te wielrennen, te zwemmen, te lopen of te roeien. 6 virtuele Laps of Holland werden correct voltooid in slechts 24 uur.

Live work out

Op de eerste dag van de digital event week leidde het Nederlandse Invictus team een ​​online workout voor internationale competitors. Het was een tabata-training van 40 minuten en de sessie werd gehouden in het revalidatiecentrum in Doorn, Nederland. Deze training is nu ook beschikbaar op YouTube, je kunt dus nog altijd mee doen via deze link!

Tandem overhandiging

Op verzoek van het Haagse Beweegloket doneerde de Invictus Games organisatie een paralympische tandem aan de wethouder van Sport Hilbert Bredemeijer die op zijn beurt de fiets overdroeg aan HSK Trias op 2 Juni. Deze fiets is vervolgens direct uitgetest door een slechtziend lid van deze club met behulp van een zogeheten “piloot”.

Tulp doop

Donderdag 3 juni 2021, Apeldoorn – In de prachtige zonovergoten tuinen van Paleis het Loo is op donderdag 3 juni 2021 de ‘officiële Invictus Games Den Haag 2020 Tulp’ gedoopt door H.K.H Prinses Margriet. De Prinses, die erevoorzitter is van het comité van de aanbeveling van de Nederlandse editie van The Invictus Games doopte de tulp in het bijzijn van Alexander Lamp, een van de leden van het Nederlandse Invictus Team.

Meer Nieuws

Indrukwekkende week in Den Haag trekt bijna 100.000 bezoekers

Indrukwekkende week in Den Haag trekt bijna 100.000 bezoekers

Duurzaamheid belangrijk thema tijdens én na Invictus Games Den Haag

Duurzaamheid belangrijk thema tijdens én na Invictus Games Den Haag

Een geel bankje

Een geel bankje