De Brauw Official Supplier Invictus Games Den Haag 2020

De Brauw Blackstone Westbroek is trots te mogen aankondigen dat het ‘official supplier’ wordt van de Invictus Games Den Haag 2020, gepresenteerd door Jaguar Land Rover. Als official supporter van de Invictus Games draagt De Brauw zorg voor de juridische ondersteuning van het internationale evenement.

Menno Stoffer, partner bij De Brauw, was vanaf het begin betrokken bij de totstandkoming van deze editie van de Invictus Games: “De drive van het team achter de Invictus Games Den Haag 2020 werkt aanstekelijk: de organisatie, de atleten en hun omgeving zetten samen een ontzettend bijzonder evenement neer. We zien de impact die het heeft op de atleten en hun omgeving, maar ook hoe het evenement de samenleving raakt. We zijn dankbaar dat we daar onderdeel van mogen zijn.”

Machteld de Monchy, hoofd van De Brauw’s Pro Bono praktijk, vult aan: “Het internationale, openbare en specialistische karakter van dit evenement maakt de juridische ondersteuning een leuke complexe uitdaging. We zijn vereerd dat we op deze manier kunnen bijdragen om de Invictus Games weer tot een succes te maken.”

De Invictus Games gebruikt de kracht van sport om herstel te stimuleren, revalidatie te ondersteunen en een breder begrip en respect te genereren voor degenen die hun land dienen of dienden. Ook zijn de Games bedoeld om vrienden en familie van de gewonde of zieke (ex)-militairen te waarderen. Deze Invictus Games Den Haag 2020 komen op een bijzonder symbolisch moment, namelijk als de wereld stilstaat bij de viering van 75-jarig vrijheid na het einde van de Tweede Wereldoorlog.

“We zijn zeer dankbaar voor de bijdrage die De Brauw ons biedt in het organiseren van de Invictus Games in Den Haag. De juridische aspecten van de organisatie, de overeenkomsten en de logistiek vergen telkens maatwerk. We leunen op het team van De Brauw om samen met ons een solide juridische basis te leggen. De sfeer in het team is ook uitstekend en dat geeft energie,” zegt Mart de Kruif, voorzitter van de Invictus Games Den Haag 2020. ”

Over De Brauw Blackstone Westbroek

De Brauw Blackstone Westbroek is een wereldwijd opererend advocatenkantoor. Het heeft een  omvangrijke ondernemingspraktijk, een expertisecentrum voor procesvoering en een ongeëvenaard team van regelgevingsdeskundigen. Grote zaken, grote risico’s en grote arena’s  vragen om multidisciplinaire, multinationale teams met sterke, strategische denkers die altijd bereid zijn tot het uiterste te gaan.
De Brauw zet zich in voor het rechtsgevoel, voor de “ware bezieling verlicht door de rede”. Deze bezieling, deze toewijding aan het streven naar gerechtigheid, zorgt ervoor dat we onze collega’s ook aanmoedigen op pro-Deobasis juridisch advies te verstrekken aan organisaties en mensen die beperkte toegang hebben tot het recht of die opkomen voor de goede zaak.

Meer Nieuws

De Invictus Games Den Haag vinden plaats van 29 mei tot 5 juni 2021

De Invictus Games Den Haag vinden plaats van 29 mei tot 5 juni 2021

Een update over de uitgestelde Invictus Games The Hague 2020

Een update over de uitgestelde Invictus Games The Hague 2020

Invictus Games Stories

Invictus Games Stories