Tulp Launch_Website NL

HOSPITALITY PAKKETTEN

De Invictus Games bieden een prachtige gelegenheid om samen met collega’s, familie, vrienden of zakenpartners een sportevenement van onschatbare waarde mee te maken. Er is een drietal bijzondere hospitality-arrangementen samengesteld.

Aan de Invictus Games, die van 9 tot 16 mei 2020 in Den Haag worden gehouden, doen 500 deelnemers mee, uit 20 verschillende landen. Zij zullen actief zijn in tien verschillende sporten. ‘Invictus’ staat voor ‘onoverwonnen’ en symboliseert de vechtlustige geest, van fysiek en/of mentaal gewonde militairen. Het laat zien wat je, ondanks je verwondingen, kunt bereiken. Een bezoek aan het evenement zal, bij iedereen, een onuitwisbare indruk achterlaten.

Behalve toegang tot de sportevenementen is in een hospitality-pakket onder meer een ontvangst in de speciale Guest Lounge en een lunch- en/of dinner buffet inbegrepen. Ook de drankjes én het entertainment zitten in de pakketprijs. De Guest Lounge staat midden op het evenemententerrein in het Zuiderpark, vlakbij het hoofdstadion.

Er is een drietal arrangementen samengesteld. Bovendien kan een pakket op maat worden aangevraagd, onder meer in combinatie met bijvoorbeeld een seminar. Hiervoor kunnen geïnteresseerden een mailtje sturen naar hospitality@invictusgames2020.nl

Op dit mailadres kan ook meer informatie worden ingewonnen over de bestaande pakketten. Deze zijn hieronder te boeken.


 

Sales Brochure