Vrijwilligers

SYDNEY, AUSTRALIA - OCTOBER 22: UK fans watch the Wheelchair Tennis Open Doubles Pool B during day three of the Invictus Games Sydney 2018 at Sydney Olympic Park on October 22, 2018 in Sydney, Australia. (Photo by Zak Kaczmarek/Getty Images for the Invictus Games Foundation)

 

Zonder vrijwilligers geen evenement! Voor de Invictus Games is de hulp van maar liefst 1000 vrijwilligers nodig. Samen met een hecht team gaan we het een onvergetelijke week maken voor de deelnemers en hun ‘Friends & Famliy’ die met hun meereizen. De vrijwilligersorganisatie voor de IG2020 is in handen van EventMakers, hét landelijke platform voor vrijwilligers in sportevenementen. De aanmeldprocedure loopt daarom via hun website. Let op: bij dit evenement hanteren we een selectieprocedure. Dit betekent dat het op tijd aanmelden als vrijwilliger helaas geen garantie biedt op een plaats binnen het team van EventMakers.

 

Doe jij samen met ons iets terug voor degene die hun leven hebben gegeven voor ons? Lees via onderstaande link de informatie die jij als vrijwilliger nodig hebt en meld je aan als IG2020 EventMaker!