Vrijwilligers

2018 Getty Images

Zonder vrijwilligers geen evenement! Voor de Invictus Games is de hulp van maar liefst 1200 vrijwilligers nodig. Samen met een hecht team gaan we het een onvergetelijke week maken voor de deelnemers en hun ‘Friends & Famliy’ die met hun meereizen. De vrijwilligersorganisatie voor de Invictus Games 2020 Den Haag is in handen van EventMakers, hét landelijke platform voor vrijwilligers in sportevenementen.

De uitgestelde Invictus Games in Den Haag staan ​​nu gepland op 16 – 22 april 2022. Het organiserend comité van de Invictus Games Den Haag 2020 gepresenteerd door Jaguar Land Rover heeft besloten, in overleg met de Invictus Games Foundation, om binnen de huidige Covid-19-maatregelen te werken en de Games begin volgende zomer te plannen.

De komende periode gaan wij ons richten op het maken van nieuwe plannen, hier hebben we wat tijd voor nodig. Mocht je interesse hebben om volgend jaar te komen helpen, dan krijg je uiteraard voorrang. Zodra er meer informatie is, over bijvoorbeeld het vrijwilligersprogramma, nemen we contact met jullie op om te kijken wie zich dan kan en wil inzetten.

We willen iedereen onwijs bedanken voor het enthousiasme en hopen op jullie begrip.

Voor vragen/opmerkingen over het vrijwilligersprogramma kan je een e-mail sturen naar team@eventmakers.nl.