Vrijwilligers

2018 Getty Images

Zonder vrijwilligers geen evenement! Voor de Invictus Games is de hulp van maar liefst 1200 vrijwilligers nodig. Samen met een hecht team gaan we het een onvergetelijke week maken voor de deelnemers en hun ‘Friends & Famliy’ die met hun meereizen. De vrijwilligersorganisatie voor de IG2020 is in handen van EventMakers, hét landelijke platform voor vrijwilligers in sportevenementen.

In het licht van de pandemie van Coronavirus COVID-19 moet het bestuur van de Invictus Games Den Haag 2020, samen met de Invictus Games Foundation, concluderen dat de organisatie van de Invictus Games Den Haag 2020, gepresenteerd door Jaguar Land Rover, niet meer kan plaatsvinden zoals gepland van 9 tot 16 mei 2020.

De organisatoren onderzoeken nu alle opties om de Invictus Games opnieuw in te plannen in de periode van mei of juni 2021, dit is afhankelijk van de belangrijkste beschikbare faciliteiten en middelen.

De komende periode gaan wij ons richten op het maken van nieuwe plannen, hier hebben we wat tijd voor nodig. Mocht je interesse hebben om volgend jaar te komen helpen, dan krijg je uiteraard voorrang. Zodra er meer informatie is, over bijvoorbeeld een nieuwe datum en het vrijwilligersprogramma, nemen we contact met jullie op om te kijken wie zich dan kan en wil inzetten.

We willen iedereen onwijs bedanken voor het enthousiasme en hopen op jullie begrip.

Voor vragen/opmerkingen over het vrijwilligersprogramma kan je een e-mail sturen naar team@eventmakers.nl.