Vrijwilligers

SYDNEY, AUSTRALIA - OCTOBER 22: UK fans watch the Wheelchair Tennis Open Doubles Pool B during day three of the Invictus Games Sydney 2018 at Sydney Olympic Park on October 22, 2018 in Sydney, Australia. (Photo by Zak Kaczmarek/Getty Images for the Invictus Games Foundation)

Zonder vrijwilligers geen evenement! Voor de Invictus Games is de hulp van maar liefst 1000 vrijwilligers nodig. Samen met een hecht team gaan we het een onvergetelijke week maken voor de deelnemers en hun ‘Friends & Famliy’ die met hun meereizen. De vrijwilligersorganisatie voor de IG2020 is in handen van EventMakers, hét landelijke platform voor vrijwilligers in sportevenementen.

De registratieperiode voor vrijwilligers van de Invictus Games 2020 is gesloten. We willen iedereen die zich heeft aangemeld bedanken! Alle aangemelde vrijwilligers krijgen eind december 2019 te horen of ze zijn toegelaten voor het team van vrijwilligers en zullen worden geïnformeerd via nieuwsbrieven. Voor vragen/opmerkingen kan je een e-mail sturen naar team@eventmakers.nl.