Media-accreditatie

Welkom bij de media-accreditatie voor de Invictus Games Den Haag 2020. Het media team van Invictus Games Den Haag 2020 verheugt zich erop om de geaccrediteerde journalisten te ontvangen en te ondersteunen in Den Haag van 16-22 april 2022.

De Invictus Games is uitgegroeid tot een internationaal sportevenement met wereldwijde aandacht van fans en media. Hierdoor zijn wij genoodzaakt om alleen accreditaties te verlenen aan officiële media (met registratie zoals NVJ of NSP kaart) en aan freelancers die beschikken over een bevestigde opdracht van een medium, die leidt tot een publicatie. Wanneer je niet voldoet aan bovenstaande vereisten, vragen wij je vriendelijk om geen accreditatie aan te vragen.

We verzoeken je vriendelijk onze Media registratie gids te lezen voor het indienen van je aanvraag.

Houd er rekening mee dat:

  • Het doel van het registratiesysteem is om één systeem aan te bieden waar alle benodigde informatie van verschillende personen (media, competitors en staff) kan worden geregistreerd, bijgewerkt en goedgekeurd. Met andere woorden, dit is een algemeen accreditatiesysteem. Er wordt mogelijk om informatie gevraagd die geen directe relatie heeft met de media.
  • Alle ingevoerde informatie in het systeem zal gebruikt worden enkel en alleen voor de organisatie van Invictus Games The Hague 2020 en toekomstige Invictus Games.
  • Er is een link in het accreditatiesysteem om lunch en diner in het mediarestaurant te reserveren. Wij verzoeken jullie dit in te vullen. Invullen kan ook later in het jaar nog, dichter op de Games. Na afronding van je accreditatie aanvraag kun je altijd opnieuw inloggen om deze gegevens aan te passen. Als we je accreditatie niet toekennen, storten we uiteraard het geld terug.
Media registratie gids
Media accreditatie aanvragen
Online perskamer