Adres

Zeven dagen lang zullen het Zuiderpark, Sportcampus en de stad Den Haag het middelpunt van de Invictus Games zijn. Van 16 t/m 22 april 2022 zullen deelnemers en toeschouwers van over de hele wereld worden verwelkomd in de Internationale Stad van Vrede en Recht.

Het Zuiderpark

Het Zuiderpark, in de jaren twintig van de vorige eeuw een werkgelegenheidsproject, is liefst 105 hectare groot en geniet grote bekendheid in Den Haag en daarbuiten. Tot 2007 voetbalde ADO Den Haag er. Na ingrijpende renovatie is het park nu zeer geschikt voor vele outdoor- en indoorsporten. Kloppend hart is de nieuwe, opvallende Sportcampus, daarnaast zijn in het park onder meer ook nog een zwembad, atletiekbaan, fitnesscentrum, rolschaatsbaan, skatepark, basketbalveld, cricketveld, beachcourt en een aantal voetbalvelden gelegen. In het park is er bovendien alle gelegenheid om te joggen en fietsen.

Bezoekadres:

Zuiderpark
Mr. P. Droogleever Fortuynweg 22 (houd voor navigatie nr.69 aan!)
2533 SR Den Haag

 

De Sportcampus

De Sportcampus is veel meer dan een topsporthal. Elke dag volgen ruim 1200 studenten er hun sportieve opleiding. En ook voor de Haagse breedtesporter én de buurtbewoner is er volop ruimte. De Sportcampus telt onder meer elf sporthallen, fitnessruimtes, klaslokalen, collegezalen, kantoren, horeca, kantoren en een fysiotherapiepraktijk. Er is veel ruimte voor onderzoek en innovatie. De Sportcampus nodigt vooral uit om te bewegen. Niet voor niks is het motto: ‘Kom verder!’ Het complex is de laatste jaren al voor diverse (top)sportevenementen gebruikt, en zal ook tijdens de Invictus Games optimaal worden benut.

Bezoekadres:

Sportcampus Zuiderpark
Mr. P. Droogleever Fortuynweg 22 (houd voor navigatie nr.69 aan!)
2533 SR Den Haag

 

Zwembad het Hofbad

Zwembad het Hofbad is het modernste zwembad in Den Haag gelegen in de wijk Ypenburg. Het zwembad beschikt over een mooi 50-meterbad. Naast het recreatie zwemmen worden hier ook zwemwedstrijden gehouden.

Bezoekadres:

Zwembad het Hofbad
Ypenburgse Boslaan 30
2496 ZA Den Haag