Route

Openbaar vervoer

Het Zuiderpark is goed bereikbaar met het openbaar vervoer, vanwege de beperkte parkeermogelijkheden rondom het Zuiderpark adviseren wij u dan ook om hier gebruik van te maken. Wij verwijzen u voor meer en recente reisinformatie naar de website en app www.9292ov.nl.
Vanaf station Den Haag Centraal of Den Haag Hollands Spoor kunt u gemakkelijk overstappen op tramlijn 9 richting Vrederust.  

Bekijk hier de tramlijnenkaart van Den Haag: https://www.htm.nl/reizen/lijnennetkaart 

Mocht u gebruik maken van de Park & Ride optie en dus parkeren op Q-park Laaghaven of Q-park Malieveld dan ontvangt u een combiticket waarmee u bij vertoon van deze ticket gratis met de tram kunt reizen naar het Zuiderpark.  Voor verdere info Klik hier

Halen en brengen

Wilt u iemand naar het evenement brengen of wordt u gebracht? Dan kan dat op de aangewezen Kiss & Ride plek op de taxiplaats van zwembad het Zuiderpark. Vanaf de Kiss & Ride is het een kleine afstand naar de entree van het evenement.

Volg altijd de aanwijzingen van de verkeersregelaars, er mag niet geparkeerd worden op de Kiss & Ride en stoppen mag alleen op de aangewezen locaties.

Om bij de Kiss & Ride te komen kunt u navigeren naar Meester P. Drooglever Fortuynweg 59 in Den Haag. Zodra u het evenemententerrein nadert kunt u de borden Kiss & Ride volgen.

Fietsenstalling

Fietsen zijn op het evenemententerrein niet toegestaan. Rondom het Zuiderpark zullen verschillende fietsenstallingen zijn. Deze fietsenstallingen zijn gratis. U kunt u fiets stallen aan de Mr. P Droogleever Fortuynweg en de Marie Jungiusweg. Om tot deze fietsenstallingen te komen kunt u de borden ’Fietsenstalling’ volgen, deze zult u vinden zodra u het evenemententerrein nadert.

Let op, dit zijn onbewaakte fietsenstallingen.


Fietsenstalling Entrance B. Adres: Maria Jungiusweg

      Fietsenstalling Entrance C.  Adres: Mr. P Droogleever Fortuynweg